vineri, 26 octombrie 2007

Vanghelie l-a făcut de râs pe Iliescu. Geoană n-a avut nevoie de ajutor


Primarul-crocoduş a încercat ieri strategia vieţii lui. L-a invitat pe Băsescu la spectacolul de lansare a candidaţilor PSD. Manevra gândită pe jumătate, fireşte, era că Băsescu n-o să vină pe motiv că nu putea să-l lase pe premierul turc, Recep Tayyp Erdogan, cu ochii în soare. Băsescu a venit însă când le era pesediştilor lumea mai dragă şi când Geoană chiţăia mai cu nerv despre preşedintele ţării, care-iată- e părtinitor, jucător, dictator,infractor..

De-un penibil impecabil a fost discursul lui Geoană de după sosirea lui Băsescu. A fost imaginea clară unui şcolar mediocru, dar, de felul lui silitor, care face clasa de râs tocmai la lecţia deschisă cu domnu’ inspector.

Şi mai tristă a fost situţia lui Iliescu care, deşi a stat în banca lui, s-a bucurat de toată atenţia prezidenţială. Din cauza faptului că Vanghelie a fost lăsat să zburde liber, cu ideile lui cu tot, Iliescu a încasat una din cele mai umilitoare lovituri. Băsescu şi-a adus aminte că Rompexo (locul de paranghelie al lui Vanghelie) e locul unde, în anii 90, soţul doamnei Nina le mulţumea minerilor pentru spiritul civic deosebit. Replica nervoasă a lui Iliescu a venit prea târziu, pe posturile de televiziune. “Nu-mi e ruşine de trecutul meu”. Face bine la sănătate să-ţi repeţi asta tot timpul…

Un comentariu:

Anonim spunea...

baieti, voi ati dat ideea liberalilor sa se lanseze in campanie dand tzuica si caltabosi? astia chiar va platesc pentru ideile voastre?