marți, 30 octombrie 2007

Dâncu, despre Iliescu: “Javră bătrână”.



După cum ştiam cu toţii, grupul de la Cluj are o părere foarte bună despre Ion Iliescu. Dar chiar aşa de bună, nu s-ar fi aşteptat nimeni, niciodată. Iată ce amabilităţi e în stare să emită Vasile Dâncu (interviu în “Gazeta de Cluj”, 30 octombrie), la adresa lui Iliescu. Vorbind, din nou şi plicticos, despre reforma din PSD, Dâncu sare urât la gâtul lui Iliescu, fără a-i pronunţa numele, desigur:

“Trebuie păstraţi bătrânii înţelepţi, dar eliminate javrele bătrâne pentru care partidul este doar o cârpă de şters pe picioare. Trebuie să terminăm urgent cu resturile bolşevice şi cu sinecurile pentru scursorile vechiului regim”.

Şi nu se opreşte aici…

”(PSD este- n.n.) un partid care se caută pe sine, un partid în care nu au dispărut şulfele bolşevice şi golanii tranziţiei

Şi lui Mircea Geoană, cu dragoste…

“Mircea Geoană nu este prostănac, înţelege sigur ce are de făcut. N-o să înţeleg niciodată de ce face tot ceea ce îl fragilizează, pe el şi partidul, de ce nu grăbeşte reforma şi schimbarea oamenilor”

2 comentarii:

Anonim spunea...

v-ati grabit crezind ca se refera la iliescu. dincu vorbeste despre hrebenciuc...

Anonim spunea...

Dancu n-a dat nume, asa ca noi ne-am gandit la iliescu, tu la hrebenciuc. noi n-am vorbit cu dancu, tu poate da. oricum, e bine..