joi, 25 octombrie 2007

Metrosexualii din Parlament


Deputaţii s-au abonat la reviste pentru femei. Evident, şi fizicul şi etatea îi recomandă pentru a consuma astfel de produse. Adică e clar că le va arde buza până va apărea noul număr din CoolGirl (revistă dedicată adolescentelor!!) pentru a devora sfaturi de genul “Cum îl faci să te placă şi mai mult?”, “Există dragostea perfectă?”, “Învaţă totul despre french kiss” sau “Când ştii că trebuie să spui te iubesc?”.
De prost gust cum îi ştiţi, nu s-au putut abona doar la o singură revistă, gen aia care avea cele mai bune chestionare, cele mai bune tipsuri pentru o manichiură french reuşită sau cei mai mişto bărbaţi dezbrăcaţi, ci le-au luat pe toate: Cosmopolitan, Tabu, Lumea Femeilor, Elle, ş.a.m.d.

Uitaţi-vă la feţele de mai jos. Nu-i aşa că par exact genul Cosmo: actuali, activi şi atractivi?












2 comentarii:

Anonim spunea...

Poate ca revistele nu sunt pentru ei, ci pentru doamnele din Parlament. Daniela Buruiana, Leonida Lari, Rodica Stanoiu si Norica Nicolai chiar par genu' Cosmo :)

Anonim spunea...

E de rasul curcilor! Numai de reviste glossy nu au nevoie oamenii astia! In loc sa se ocupe de probleme reale, ca de-aia au fost trimisi in Parlament, ei citesc tot soiul de porcarii, dupa principiul "Tara arde, baba se piaptana... dupa revista!"