luni, 5 noiembrie 2007

Stolojan are o pasiune pentru el însuşi



Thedor Stolojan are site. Se numeşte, normal, theodorstolojan.ro. Partidul său mic, mic de tot n-are site propriu-zis, pentru că pe „platformaliberala.ro” n-a mai scris niciun liberal-democrat plictisit de la înfiinţare. Pentru cine nu mai ţine minte, Platforma Liberală era numele de cod şi de vrăjeală al lui Stolojan, la vremea când jura că n-o să mai facă partid în viaţa lui.
În fine, pe Stolojan nu-l interesează că partidul său minuscul n-are site, n-are identitate, personalitate şi, în general, nu există. În schimb, şi-a făcut el un site în care numele îi apare la fiecare două cuvinte. Site-ul a fost conceput special pentru europarlamentare, unde şi PLD participă, ca şi restul partidelor, cu o echipă. Despre aceasta, Theodor Stolojan nu simte nevoia să vorbească. Dar deloc. Aşa că se revanşează vorbind despre el: cum că este serios, corect, credibil, generos. Oricum, cel mai bun.
În rest, la o privire atentă, site-ul seamănă foarte mult de cel al lui Băsescu, un alt admirator înfocat al propriei persoane. În plus, şi Stolojan are obsesia ardeiului şi atentează flagrant la sloganul care l-a făcut celebru pe Băsescu.

Niciun comentariu: