vineri, 2 noiembrie 2007

Obsesia ardeiului


Micul partid al lui Dan Voiculescu încearcă în slogan uşor copiat, uşor perimat şi foarte neinspirat pentru europarlamentare...



...totul e asezonat cu un cântecel de dor şi jale, care stoarce lacrimi, care n-are nicio legătură cu caricatura şi care sună cam aşa...
„Undeva prin munţi, văi şi păduri,/ Te-ai născut în sânge, viaţa s-o înduri/Pe căile spinoase cu pieptul dezvelit/Ai păşit în viaţă atât de chinuit..”

Un comentariu:

Oaie spunea...

caterinca maxima la PUR.

Parca il vad pe dom profesor la masa de sedinte cum le transmite ciracilor din intelepciunea sa...

Actul 1.
vine unul mic si umil si zice: dom profesor, uitati, ce parere aveti de ... bla bla bla. Si dom profesor, din inaltul sau zice: bravo. vedeti mai ca sa poate?
si umilul se uita mandru la ceilalti umili de la masa, care il urasc pentru ca dom profesor l-a apreciat pe el si nu pe ei.
oricum pana maine, se gandeste fiecare, il sapam pe ala cu ideea, o sa ii spunem lui dom profesor ca e copiata de la altii, sau ca e data special de la adversarii politici ca sa ingroape mandrete de partid.

Actul 2 (peste doua zile, la proxima sedinta)
vine dom profesor si zice umilului cu ideea: nu e buna, nu stiu de unde ai scos-o dar am auzit ca si bla bla (numele unui partid) o sa o aiba, sau ca au incercat sa ne fraiereasca. ai grija ca sunt cu ochii pe tine.
umilul pleaca capul (stie ca e inutil sa spui ceva) si se uita in jos. ceilalti se bucura.

Uite, m-am gandit si sloganul e asta (cand zice ca s-a gandit inseamna ca a vb el cu colaboratori de incredere): conserva-i maica...

ura, ura, ura s-ar auzi, dar nu da bine ca ii aminteste lui dom profesor de vremurile bune...

dupa ce toti se bucura ca umilul cu ideea a fost pus la loc, intre ei, unde ii e locul, o noua lupta incepe, se cauta o noua idee, alt umil vine cu o propunere, ceilalti (incluziv primul) fac exact acelasi lucru ca si prima data. partidul merge inainte, antena 123 e scoasa iar la negociere, si iar, si iar.

sunt curios cat mai merge jucaria.