marți, 27 noiembrie 2007

Adriana Săftoiu – între Traian Băsescu şi Adriean Videanu

„Eu cred ca Adriean Videanu ar mai merita un mandat”, zice, într-un interviu din Evenimentul Zilei, Adriana Săftoiu. Şi mai adaugă: „marea lui problemă (a lui Adriean Videanu – n.n.) a fost şi de comunicare şi pentru că, la un moment dat, a dat sentimentul că îl preocupă mai mult politica decât primăria”.

Se cuvine să facem un scurt comentariu. Toată lumea sau, mai bine zis, majoritatea bucureştenilor au posibilitatea să aprecieze zilnic „performanţele” lui Adriean Videanu, în calitate de primar general al Capitalei. Este puţin probabil că Adriana Săftoiu nu ştie despre ce e vorba. Şi atunci care este rostul afirmaţiei de mai sus a fostului consilier prezidenţial? Până la momentul redactării acestui text, nu am identificat decât două răspunsuri.

Primul ne este oferit de ziarul Cotidianul care reproduce o afirmaţie (dată pe surse) a lui Traian Băsescu de la sediul PD. Furios de slaba prezenţă la vot şi de scorul înregistrat de Partidul Democrat, şeful statului ar fi declarat: „Cine a condus Bucureştiul să se dea jos din vagoane“.

Al doilea răspuns este unul mult mai „tehnic” şi porneşte de la premiza că Adriana Săftoiu este un consultant de imagine în căutare de clienţi. Iar Adriean Videanu este un client pe care şi l-ar dori multă lume în portofoliu...

Niciun comentariu: